15 Dec
Sandoy
Free
Tónleikur

Jólakonsert

x

Kom til den stemningsfulde julekoncert i Caféin á Mølini med duoen Reg & Andreas, som synger julen ind med Isabella Rose, datter til Reg.

Reg & Andreas spreder smil og godt humør, når de indtager Caféin á Mølini med deres julekoncertprogram søndag d. 15. december kl. 15:00.

Duoen består af den canadiske sanger Reg Downey med sin store, bløde stemme og den alsidige pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen fra Hillerød. De har de sidste 3 år udgjort en duo, der begejstrer publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet.

Med deres smittende humor og livsglæde bliver man draget med af musikken og løftet op af de flotte sangtekster. De optræder i to timer, hvor de med deres stemmer og med klaveret som hovedinstrument bakket op af et fuldt band og kor giver deres helt egne fortolkninger af smukke, engelske og enkelte danske julesange. Både sjove sange som “Jingle Bells” og “Let It Snow”, og også sange, der berører julens tema om fred, håb og glæde. Fx når de synger storslåede ballader som “Mary Did You Know” og “Silent Night”. Flere af sangene har de selv skrevet og mange af dem er også med på deres seneste julecd-udgivelse.

De sidste par år har duoen spillet 30-40 julekoncerter årligt i både Canada, Norge, England, Færøerne og Danmark, og også i år er duoen på farten i ind- og udland for at hjælpe julestemningen på vej.

Address

Caféin á Mølini

Á Mølini 3
220 Skálavík
Sandoy

Date

15 Dec 15:00

Price

Free