14 Feb
Tórshavn (capital)
Free
Festivalar
Annað

TÓFF Filmshúsið: Nordisk Panorama

x
Book now
Samrøða og kunning um Nordisk Panorama

Filmshúsið stendur fyri tiltakið.

Alle filmfestivaler har en profil. Det har Nordisk Panorama også. Nordisk Panorama fokuserer på dokumentar og kortfilm og under festivalens 6 dage vises mange af de bedste Nordiske kort og dokumentar film for et stort publikum. Her får man et stærk indblik i hvad der bliver produceret i øjeblikket, hvilke historier der er fokus på, tidens visuelle udtryk etc. Men en festival tilbyder også rigtig meget mere som man som filmskaber kan have glæde af. Nordisk Panorama har en lang række aktiviteter med fokus på talent, filmkunst og på nuværende og fremtidige projekter.

Filmfestivalerne giver en filmskaber, et ungt talent, eminencen mulighed for at få sin film ud i verden og set af et internationalt publikum, fremme mulighederne og dygtiggøre talentet via workshops og master classes og give mulighed for at pitche sit næste projekt til stærke internationale finansiører. Og så skal man ikke underkende værdige i at bruge festivaler til at udbygge sit netværk. Uden netværk ingen kunst.(Anita Reher)

Vi har bedt direktøren for Nordisk Panorama, Anita Reher, om at give en gennemgang af festivalen, hvad den har at tilbyde, om de forskellige programmer og baggrunden for at tilbyde dem. Og så skal vi også tale med Anita om festivaler i almindelighed og deres evt. samarbejder.

Arrangementet foregår fredag d. 14. Februar i Nordens Hus fra kl. 16.30 – 18.00 og vil fungere som en samtale mellem Anita Reher og Tina í Dali Wagner kombineret med klip fra Nordisk Panorama.

Det er gratis at deltage.

Address

Nordic House - Norðurlandahúsið

Norðari Ringvegur
100 Tórshavn
Tórshavn (capital)

Date

14 Feb 16:30

Price

Book now Free